Tror du på horoskop, Olga?

  Ja, men bara om det är personligt och gjort av en seriös, erfaren och professionell astrolog. Som doktor Singh t.ex.

Related pages:
Svärje.se
Musik
Snabbt och enkelt
  Vi människor har förmåga och en mycket stark drift och lust att bara njuta av välljud. Detta är svårt för såväl psykologer som evolutionsforskare och andra "expterter" att förklara. Ändå känner vi alla att musiken har en enorm inneboende kraft och förmåga att påverka oss.

  Att göra en bra sajt med musiklänkar är svårt eftersom smaken är så olika. Varje människa har sin egen musiksmak. Den är förknippad med känslor och minnen och erfarenheter och är i regel färdigutvecklad redan i 20-årsåldern. Då är människans musik-hjärna fylld på något sätt. Att därefter ta till sig ny musik är inte så lätt. Den nya musiken måste trängas med den som redan är starkt etablerad i musik-hjärnan. Men ny musik tillkommer hela tiden. Nya stilar, nya sounds, nya artister. Och tillgången till musik har aldrig i historien varit så stor som nu. Man behöver bara trycka på en knapp så kan man få höra sin favoritmusik eller vad man vill.

Spotify
är som en gammaldags jukebox. Där man kan välja sin egen favoritmusik och spara den. Sen finns den där och man kan höra den när man vill. Det är gratis om man accepterar reklamen, annars kostar det lite.
  Nedan finns också bra musiklänkar med ett brett musikutbud och radioprogram som man kan lyssna på direkt i sin dator.

Google och Youtube
är också fantastiskt bra om du söker någon viss låt eller artist eller musikstil.
Lyssna direkt:
Alla svenska radiostationer
SR P1
SR P2
SR P3
SR P4
Radio Lidingö
Raadio Klassika EE
Radio Viking
Radio Vinyl
Radio StarFM EE
* Radioguide.net

Djursjukhus Stockholm

Innebandy Stockholm